Додому НОВИНИ Влада і громада Привітання командира військової частини Андрія Маліновського з Днем захисника України.

Привітання командира військової частини Андрія Маліновського з Днем захисника України.

1887
ПОДІЛИТИСЬ

ШАНОВНІ БЕРДИЧІВЛЯНИ!

14-го жовтня Україна відзначає свято Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва. Віднедавна ж ця дата стала особливо важливою для кожного з нас. Ми святкуємо День захисника України.

Користуючись нагодою, хочу подякувати усім тим, хто підтримував і продовжує підтримувати військовослужбовців нашої частини упродовж усього періоду проведення антитерористичної операції. Влада міста, меценати, громадські організації, волонтери, шана Вам і щира подяка!

Особливо безмежне спасибі висловлюю нашим рідним і близьким, котрі, маючи колосальне терпіння, стали нам надійним тилом, мужньо оберігали сімейне вогнище та плекали родинне тепло, терпляче чекали на наші дзвінки, молилися за наші душі, вірили у наше щасливе і швидке повернення. Ви наше натхнення на життя, ви наша наснага не здаватися і боротися далі. Низько вклоняємося Вам за ту силу, що вкладаєте у нас.

І нарешті, шановні захисники, у цей надзвичайно важливий для усієї України день, я бажаю Вам міці та молодості у тілі; наснаги і витримки у бою; душевної гармонії та спокою на серці; тепла й розуміння від близьких; щирості від людей та підтримки від влади. Нехай Пресвята Богородиця оберігає Вас своїм покровом, відганяючи зло та усілякі нещастя.

Будьте мудрими – й тримайтеся разом! Знайте, що Ви виконуєте важливу місію, а Бердичів і уся Україна пишаються Вашими звершеннями. Ви опора держави, віра і надія мільйонів, запорука майбутнього і гарант сходження миру.

Слава захисникам України!
Слава Україні!