Додому НОВИНИ Культура Пройшов творчий звіт закладу позашкільної освіти Будинку дитячої та юнацької творчості

Пройшов творчий звіт закладу позашкільної освіти Будинку дитячої та юнацької творчості

904
ПОДІЛИТИСЬ

“Людина в світ прийшла, щоб жити, вчитись, мріяти, любити, щоб все на світі знати, вміти й добро на цій землі творити”, – такими словами розпочався районний творчий звіт закладу позашкільної освіти Будинку дитячої та юнацької творчості “Сузір’я талантів”, що проходив 18 травня 2018 року в актовій залі райдержадміністрації, зібравши талановитих, обдарованих зірочок, справжнє сузір’я талантів Бердичівського району.

Одні із них уже декілька років спалахують яскраво на всіх інтелектуальних конкурсах та фестивалях, що проводяться у районі та області, інші – тільки засяяли на небосхилі талановитих особистостей.

Творчий звіт закладу позашкільної освіти “Сузір’я талантів” – свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, свято олімпійської надії, на якому відзначають найкращих вихованців та їх педагогів, які гідно представили наш Бердичівський район на обласних інтелектуальних конкурсах, обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, обласних виставках, конкурсах, змаганнях та фестивалях.

Районний звіт проводився за шістьма номінаціями: “Призери обласних та Всеукраїнських масових заходів”, “Юні ерудити”, “Таланти позашкілля”, “Обдарованість і творчість”, “Юні спортсмени” та “Талант і майстерність”.

Учасників свята та присутніх у святковій залі привітали почесні гості свята, серед яких: голова Бердичівської районної ради Софія Броніславівна Томашевська, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Вікторівна Димидюк та начальник відділу освіти Оксана Вікторівна Деліу.

Голова районної ради С.Б.Томашевська привітала школярів і педагогів зі святом, побажала нових досягнень, хорошого відпочинку, здійснення мрій, продовжувати розвиватись, тим самим підкорюючи все нові й нові вершини на творчому та життєвому шляху. Та за гарні досягнення учнями, протягом навчального року, Софія Броніславівна вручила призерам обласних та Всеукраїнських заходів подяки районної ради та цінні подарунки.

Людмила Вікторівна Димидюк привітала і подякувала талановитій молоді за плідну працю, відмінне навчання і неординарні творчі здібності та вручила дипломи юним ерудитам інтелектуальних конкурсів.

Також на святі вітали керівників гурткової роботи, які не просто дають знання, а формують особистість, яка вміє і хоче вчитися. Бо саме педагог веде своїх учнів до нових перемог та звершень і залишається для них вічним взірцем.

Начальник відділу освіти, Оксана Вікторівна Деліу нагородила педагогів-позашкільників грамотою відділу освіти за високий професіоналізм та педагогічну майстерність, творчі досягнення у підготовці вихованців до участі у масових заходах та особистий внесок у піднесення іміджу Бердичівського району.

Прикрасою свята стали вокальні та хореографічні виступи юних артистів, які дарували чудовий настрій та розважали усіх присутніх.

Тож, щиро вітаємо переможців!

Оксана МЕЛЬНИЧЕНКО,
директор закладу позашкільної освіти (БДЮТ).