Додому НОВИНИ Влада і громада Підведено підсумки районної виставки-конкурсу “Зимова казка”

Підведено підсумки районної виставки-конкурсу “Зимова казка”

614
ПОДІЛИТИСЬ

Щороку своєю майстерністю і неординарністю вражають талановиті діти Бердичівського району, які представляють на виставку-конкурс “Зимова казка” різноманітні новорічні прикраси, ялинкові іграшки, різдвяні віночки, сніговики, янголята, декоративні прикраси та маски. Дана виставка проводиться щорічно під егідою голови Бердичівської районної державної адміністрації з метою підтримки творчої учнівської молоді.

Цього року до участі у новорічно-різдвяній виставці було представлено більше 40 робіт, виконаних у декоративно-прикладному виді творчості з використанням різноманітних матеріалів, серед яких і дерево, і мушлі, і папір, і насіння, і тісто та багато іншого.

Представили роботи на виставку вихованці районного Будинку дитячої та юнацької творчості та учні шкіл району. Тут можна було зустріти як колективно виконані роботи, так і індивідуальні. Вік виконавців також різноманітний – це і учні початкової ланки і старшокласники.

Роботи на конкурс були подані у чотирьох номінаціях: “Різдвяні зірки та віночки”, “Новорічні ялинки”, “Ялинкові прикраси”, “Новорічні прикраси”.

При оцінюванні робіт, враховувалося повне розкриття теми номінації, використання різноманітних технік, акуратність та естетика готового виробу.

За результатами оцінювання робіт, у номінації “Різдвяні зірки та віночки” ІІІ місце отримали Столяр Марія та Коцюбко Оксана, ІІ місце – Шембарецький Сергій, І місце виборола Мультан Дарія.

У номінації “Новорічні ялинки” ІІІ місце посіла Корнійчук Анастасія, ІІ – Завірюха Катерина, І  місце за дівчатами – Бонюк Крістіною та Борщенко Катериною.

У номінації “Ялинкові прикраси” ІІІ місце за Юрко Олександрем, ІІ отримала Гуменюк Юлія, а І – Юрко Мері.

У номінації “Новорічні прикраси” кращими були роботи Бондарчук Інни – ІІІ місце, Гнатюк Юлії – ІІ місце, Войтко Вікторії – І місце.

Володаркою Гран-прі районного конкурсу “Зимова казка” стала Лазарчук Катерина, учениця 9 класу Озадівської ЗОШ І-ІІІ ст., з роботою “Пані Ялина”.

Процедура нагородження переможців конкурсу відбулася під час заходу до Дня Соборності України. Переможців  виставки-конкурсу особисто відзначив Грамотами Бердичівської райдержадміністрації та солодкими подарунками голова РДА Петро Яригін.

Прес-служба райдержадміністрації.