Додому НОВИНИ Влада і громада Райківську виправну колонію (№73) відвідали представники благодійних та релігійних організацій

Райківську виправну колонію (№73) відвідали представники благодійних та релігійних організацій

843
ПОДІЛИТИСЬ

Вважається, що на сьогодні найбільш ефективний вплив на засуджених здійснюють саме релігійні організації, оскільки духовні особи є знавцями людської душі, вони можуть знайти підхід до кожної людини, надати реальну допомогу тому, хто порушив закон, хто встав на шлях злочинності, хто заплутався в собі й самостійно не зможе вирішити свої проблеми.

Днями установу з робочим візитом відвідали представники благодійних та релігійних організацій таких як: “Прорив Перемога” за участі Церкви Перемога (м. Бердичів), Церкви Перемога (м. Коростень), Церкви Віра, Надія, Любов (м. Коростень), Церкви Скінія (м. Київ), Церкви Світо Євангелії (м. Хомутець), Церква Скінія (м. Почуйки), Цеква Спасіння (м. Вишневе), Церква Християнська Надія (м. Київ), Цеква Голгофа (м. Кагарлик) та Всеукраїнська Асоціація Християнських Центрів Реабілітації.

Під час візиту відбулось спілкування з засудженими, як в загальній масі так і індивідуально. Волонтери здійснили обхід по локальним дільницям та гуртожиткам де проживають засуджені.

Об’єднання зусиль виховного впливу персоналу установи і благодійників підвищують ефективність виправлення осіб, позбавлених волі. Релігійне виховання сприяє майбутній регламентації життєдіяльності людини після звільнення з місць позбавлення волі.

Яницький О.І.,
старший інспектор із
контрольно-аналітичної роботи
лейтенант внутрішньої служби

SAM_8337_1 SAM_8283_1 SAM_8270_1 SAM_8330_1 SAM_8311_1