Додому ІНФОРМАЦІЯ Районне мале комунальне ремонтно-експлуатаційне підприємство Бердичівської районної ради повідомляє про намір передати...

Районне мале комунальне ремонтно-експлуатаційне підприємство Бердичівської районної ради повідомляє про намір передати в оренду

345
ПОДІЛИТИСЬ

Районне мале комунальне ремонтно-експлуатаційне підприємство Бердичівської районної ради повідомляє про намір передати в оренду незавершене будівництво карбідного заводу за адресою: Бердичівський район, Половецька сільська рада, комплекс будівель і споруд №5.

До складу комплексу будівель і споруд входять незавершені будівництвом (67% готовності): виробничий корпус, адмінприміщення, гаражі, склад, монолітна будівля, додаткове приміщення, бетонна огорожа. Інфраструктура: високовольтна лінія електропередач на віддалі 150 м. Відстань до автомагістралі – 1 км, до залізничної станції м. Бердичева – 8 км. Можливі напрямки використання – розміщення виробничого об’єкту.

Заяви приймаються протягом 10 днів з дня опублікування за адресою: м. Бердичів, пл. Соборна, 23, каб. 2, телефон для довідок 4-11-18.