Додому НОВИНИ Медицина Результати щоденної праці

Результати щоденної праці

414
ПОДІЛИТИСЬ

Для кожного лікувального закладу основним завданням є надання якісних медичних послуг, над чим працював і працює колектив Бердичівської міської лікарні.

Була розроблена “Настанова щодо системи управління якістю”, впровадили політику в сфері якості і досягнення цілей в сфері якості. Все це покращить якісь надання послуг та підвищить задоволеність пацієнтів.

Це звичайно займало багато часу у співробітників, але щоб досягти певні цілі, потрібно було щоденно наполегливо працювати і нам це вдалося. Як результат – отримання Сертифікату ДСТУ ISO 9001:2015, який було вручено в урочистій атмосфері керівником Органу з сертифікації “Житомирського науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації” Данчук Л.П., за участю міського голови Мазура В.К., заступника міського голови Адаменко В.В. та інженера з стандартизації Гуржій І.Г.

Головний лікар Бердичівської ЦМЛ Бабікова Л.М. подякувала всьому колективу за проведену роботу та побажала, щоб дана система управління якості покращила надання якісних медичних послуг населенню міста.

Наявність даного сертифікату дає право закладу акредитуватись на вищу категорію.

17 травня проведена акредитація міської лікарні акредитаційною комісією з обласних спеціалістів, які високо оцінили роботу закладу в цілому, надали консультативну допомогу щодо покращення лікувально-діагностичного процесу та матеріально-технічного забезпечення лікарні. Своїм рішенням присвоїли Бердичівській міській лікарні вищу акредитаційну категорію.

Колектив бере на себе ще більші зобов’язання  удосконалювати систему управління якістю.

Інформаційно-аналітичний відділ
Бердичівської ЦМЛ