Додому НОВИНИ Релакс для колективу…

Релакс для колективу…

870
ПОДІЛИТИСЬ

На запитання “Куди поїхати? Де зарядитись позитивною енергією?” завжди знає відповідь Анжела Микитівна Цвєткова. І цього разу саме вона, як голова профспілки освітян, нагородила колектив “Ялинки” поїздкою у Буки.

Мальовничий комплекс у Київській області вразив нас своєю оригінальністю, красою та дизайном. Оригінальність його полягає в тому, що на території знаходяться церква, сімейний дитячий будинок, цікаві скульптури, виготовлені із мармуру (на вигляд – різьблені дерев’яні)…

А ще: ізраїльський камінь (погладь його – принесе удачу); жаби на добробут; казковий дуб з котом навченим, яких охороняють дракони; зоопарк, в якому живуть екзотичні тварини…

Створював ту дивовижну красу меценат Іван Миколайович Суслов – СІМ. “Де буде “сім”, там буде всім” – це лозунг його життя.

Закладаючи святиню, Суслов мріяв про примирення та об’єднання трьох церков – українського та російського патріархату і греко-католиків.

Слухаючи екскурсовода, складалось враження, що ми знаходимось у казці – від тієї краси дух перехоплювало…

По дорозі додому заїхали до Білоцерківського парку, де були приємно вражені канонадою та… стали свідками зйомок фільму “Закон пелікана”. Головна героїня фільму Тося викликала у нас величезні симпатії (їй лише вісім років).

Чудовий релакс для членів профспілки на початку навчального року! Чимало позитиву в поїздку вніс водій Ігор Зерванда своєю добротою, толерантністю та розумінням екскурсійного колективу.

Втомлені фізично, збагатившись інтелектуально, ми зрозуміли, що добра, краси, тепла в нашій країні не позичати – все це потрібно дуже цінувати…

Ініціативна група профспілкової організації ДНЗ №16.

IMG_6394_1 SAM_2311_1 IMG_6481_1