Додому НОВИНИ Влада і громада Робоча поїздка в оздоровчий табір “Березовий гай”

Робоча поїздка в оздоровчий табір “Березовий гай”

1206
ПОДІЛИТИСЬ

23 лютого 2016 року голова районної ради Максим Самчик та його заступник Олена Рудик здійснили робочу поїздку в оздоровчий табір “Березовий гай”, який розташований у селі Скраглівка.

Директор закладу Тетяна Шевчук ознайомила керівників з діяльністю підприємства. Під час візиту посадові особи оглянули територію табору: приміщення кухні, їдальні, житлових корпусів, спортивний майданчик, тощо. Максим Самчик наголосив, що підготовка до нового оздоровчого сезону повинна починатися вже сьогодні та повідомив, що на сесії районної ради, яка відбудеться 26 лютого 2016 року планується виділити кошти на експлуатаційні витрати, а саме: утримання штату працівників підприємства, проведення ремонтів, придбання будівельних матеріалів, господарських товарів, меблів, оплата послуг електропостачання та інших послуг, сплата податків тощо. Варто зазначити, що за 2015 рік у таборі не оздоровлено жодної дитини із Бердичівського району.

В оздоровчому періоді 2016 року заклад буде здійснювати свою діяльність як комунальне підприємство “Оздоровчий дитячо-юнацький заклад “Березовий гай”. В зв’язку з цим, заздалегідь обговорено заходи необхідні для підготовки об’єкту до оздоровчого періоду 2016 року та можливість компенсації частини вартості путівок для дітей з району за участі сільських бюджетів. Враховуючи вищевикладене, працівники закладу, за підтримки районної ради, прикладають максимум зусиль для підготовки табору, вчасного відкриття та забезпечення належного оздоровлення дітей.

1_003