Додому НОВИНИ Влада і громада Робочий тиждень народного депутата

Робочий тиждень народного депутата

385
ПОДІЛИТИСЬ

Цей тиждень народний депутат України Богдан Кицак проводить на окрузі.

Так, у понеділок у Бердичеві відбувся прийом громадян. Серед питань, які підіймали мешканці – матеріальна допомога на лікування, питання ринку землі, реформи освіти та функціонування професійно-технічних навчальних закладів та ряд інших проблемних питань. Наступного дня депутат відвідав Житомир, де за участі голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, заступника Міністра охорони здоров’я Дмитра Коваля відбулись консультації відносно проблемних питань у медичній сфері, які нині є надзвичайно актуальними.

Наслідком зустрічі стала спільна позиція щодо включення до списку опорних лікарень ще 4 медустанов, що дасть можливість рівномірно покрити потреби в рамках всієї області.

Окремим блоком депутат підняв питання Ружинської центральної районної лікарні, яка на сьогодні єдина не отримала ліцензію через неправильно подані документи. Це призвело до того, що розповсюджується неправдива інформація щодо можливості закриття цієї лікарні. Вихід із ситуації вже знайдений, лікарня закриватись не буде. Дане питання взято під особистий контроль депутата.