Додому НОВИНИ Влада і громада Рятувальники відпрацювали Швайківку

Рятувальники відпрацювали Швайківку

546
ПОДІЛИТИСЬ

16 березня рятувальники спільно із представники органів місцевого самоврядування, соціальними працівниками та представниками засобів масової інформації провели профілактичні роз’яснювальні бесіди із мешканцями села Швайківка та Катеринівка Бердичівського району.

Зокрема, особливу увагу рятувальники приділили навчанню основам пожежної безпеки в побуті найбільш соціально незахищеним верствам населення, які найчастіше зазнають негативних наслідків від необережної поведінки.

З дозволу господарів фахівці ДСНС оглянули стан печей, електро- та газових приладів та надали поради по безпечному їх використанню. Виявлені недоліки у житлових будинках співробітники ДСНС рекомендували власникам усунути в найкоротший термін, адже вони можуть призвести до виникнення пожежі. У домівках селян рейдовики залишили пам’ятки із правилами безпеки та номерами екстрених служб.

IMG_20170316_111559_1Також увагу мешканців представники ДСНС звернули на порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та недопущення випадків спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках, оскільки проблема виникнення пожеж в екосистемах наразі особлива актуальна.

У місцевій школі та дошкільному закладі рятувальники провели з учнями лекцію про безпечні правила поводження в побуті та на вулиці, під час виявленні вибухонебезпечних предметів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20170316_105059_1 IMG_20170316_111953_1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA