Додому ІНФОРМАЦІЯ РІШЕННЯ Бердичівської районної ради від 22.04.2016 року №93 Про підтримку колективного звернення...

РІШЕННЯ Бердичівської районної ради від 22.04.2016 року №93 Про підтримку колективного звернення жителів сіл Скраглівка, Слободище, Райки та Швайківка

443
ПОДІЛИТИСЬ

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
П’ята сесія VІI скликання
від 22.04.2016 року №93

Про підтримку колективного
звернення жителів сіл Скраглівка,
Слободище, Райки та Швайківка

Керуючись статтями 10, 11 Закону України “Про охорону навколишнього середовища”, статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи результати обстеження, проведені тимчасовою контрольною комісією районної ради для вивчення питання екологічного стану басейну ставків в селах Скраглівка, Слободище, Райки, Швайківка, звернення Скраглівської, Слободищенської, Райківської та Швайківської сільських рад, рекомендації постійних комісій районної ради з гуманітарних питань, регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку та з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, земельних відносин та екології, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Висновки тимчасової контрольної комісії районної ради для вивчення питання екологічного стану басейну ставків у селах Скраглівка, Слободище, Райки, Швайківка взяти до відома.
  2. Підтримати колективні звернення жителів сіл Скраглівка, Слободище, Райки та Швайківка до Державної екологічної інспекції у Житомирській області щодо екологічної ситуації, яка склалася у зв’язку із скидами забруднюючих речовин у водні об’єкти розташовані на їх території.
  3. Зважаючи на можливе погіршення екологічної ситуації, виникнення небезпеки для здоров’я людей, клопотати перед Державною екологічною інспекцією у Житомирській області про проведення перевірок дотримання законодавства у сфері охорони навколишнього середовища на території Скраглівської, Слободищенської, Райківської та Швайківської сільських рад Бердичівського району.
  4. Доручити голові Бердичівської районної ради надіслати рішення районної ради до Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

Голова ради М.Ю. Самчик