Додому НОВИНИ Бізнес Смачна “ЦИБУЛЬКА” дарує радість

Смачна “ЦИБУЛЬКА” дарує радість

1076
ПОДІЛИТИСЬ

Нині не так багато в наших селах є позитивних здобутків, особливо у сфері соціально-культурного обслуговування населення. То ж одним із яскравих промінчиків у сільському житті є торговельні об’єкти, які надають послуги жителям села і задовольняють їх потреби у забезпечені товарами першої необхідності.

Одним із таких прикладів є магазин “Цибулька” у селі Бистрик Бердичівського району. Дбаючи про добробут своїх односельчан, дев’ять років тому власниця магазину Любов Івасюк створила чудове місце для всіх без винятку жителів свого, так і прилеглих сіл.

Надійними помічниками для господині у цій справі стали продавці Жанна Анатолівна Крилова та Тетяна Василівна Івасюк. Впродовж наступних років Жана та Тетяна стали для жителів Бистрика найближчими друзями. Хтось приходить до магазину за покупками, хтось щоб поговорити про наболіле, комусь подобається посидіти у затишній альтанці, очікуючи автобус. А посмакувати смачною кавою до “Цибульки” приїздять навіть із самого Бердичева!

Магазин “Цибулька” завжди надає посильну матеріальну допомогу односельчанам, які потрапили у складні життєві обставини. Також Любов Івасюк постійно надає пожертви на розбудову місцевого православного храму, допомагає нужденним, пригощає смаколиками діток із багатодітних родин.

З нагоди прекрасного свята жіночності та краси колектив магазину “Цибулька” щиро вітає всіх своїх односельчанок із весняними радісними днями та бажає їм міцного здоров’я! Бажаємо вчасно обробити свої земельні ділянки, отримати гарні врожаї, щоб дітки радувати Вас, а друзі не розчаровували, кохані не дратували і ворогів щоб ніколи не мали!

На фото продавці магазину “Цибулька” Жанна Крилова та Тетяна Івасюк.