Додому НОВИНИ Влада і громада «Сокіл», «Соколятко» – життя тривалістю у 75 років

«Сокіл», «Соколятко» – життя тривалістю у 75 років

123
ПОДІЛИТИСЬ

Хто відпочивав у таборі «Сокіл», той знає, що табірне життя – це своєрідний світ. У ньому свої звичаї, традиції та закони. Кожен день дитячого дозвілля заповнений різноманітними виховними заходами – туристичними походами, екскурсіями до лісу, на ферму, до міста, в музей, зустрічами з цікавими людьми, захоплюючими іграми, вікторинами, конкурсами, фестивалями, спортивними змаганнями, КВК, дискотеками та вечірніми багаттями.

Андрій Буравський стоїть другий зліва, табір «Сокіл», загін-4, 1998 р.

Я та мої друзі часто згадуємо про наш відпочинок в дитячому оздоровчому таборі «Сокіл». Дякуємо всім, хто забезпечував дітям активний здоровий відпочинок: вихователям, вожатим, вчителям фізвиховання, керівникам військової підготовки та різних гуртків та студій.

«Сокіл» – це була велика дружна родина, в якій цінували справжню дружбу, сміливо дивились у майбутнє. Ці дні у таборі були та залишаються неповторними. Ми там вели пошукову роботу, вивчали історію рідної Бердичівщини, доглядали за могилами загиблих за Україну і пам’ятали про їх подвиг. А також в ході військово-патріотичного виховання отримували перші навички володіння зброєю, проходили тести на витривалість, що багатьом із нас згодом стало в нагоді.

Андрій БУРАВСЬКИЙ, військовослужбовець, учасник АТО та нинішньої російсько-української війни

На фото: керівники, голови ППО закладів освіти допомагають ДОЗ «Сокіл» у підготовці до оздоровлення дітей, 1999 рік