Додому НОВИНИ Спортивне життя освітян

Спортивне життя освітян

600
ПОДІЛИТИСЬ

Члени профспілки працівників освіти – вчителі загальноосвітніх шкіл району, ентузіасти спортивно-масової та оздоровчої роботи і пропагандисти здорового способу життя серед школярів та працівників навчальних закладів взяли участь в обласних зональних змаганнях з волейболу, міні-футболу та настільного тенісу у залік ХІV обласних спортивних ігор серед педагогічних працівників , які відбулися минулих вихідних у м.Чуднові.

Результатами виступів наших спортсменів всі задоволені, адже з міні-футболу перше місце, з волейболу та настільного тенісу – треті місця.

Серед учасників зональних змагань були ветерани фізкультурного руху, вчителі-наставники: Орел Андрій Іванович, Трондюк Віктор Григорович ( Озадівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Слободенюк Людмила Василівна ( Райгородоцька ЗОШ І-ІІІ ст.), Українець Олександр Анатолійович (Никонівська ЗОШ І-ІІ ст.), Москальчук Юрій Андрійович (Гардишівська ЗОШ І-ІІ ст.), Ліпінський Ігор Юрійович (Половецька ЗОШ І-ІІІ ст.) і молоді активісти Папірник Олег Володимирович (Гришковецька гімназія), Самотес Дмитро Олександрович (Мирославська ЗОШ І-ІІІ ст.), Трохимчук Віктор Михайлович (Гальчинська ЗОШ І-ІІ ст.), Ульченко Дмитро Олександрович (Рейська ЗОШ І-ІІІ ст.) та інші.

В організації та підготовці команди району до участі у зональних змаганнях надали велику допомогу керівник районного методоб’єднання вчителів фізкультури – вчитель фізвиховання Великоп’ятигірської ЗОШ І-ІІ ст. Шевчук Василь Федорович та вчитель Гришковецької гімназії Папірник Олег Володимирович, за що їм щира вдячність.

Попереду заключний обласний етап ХІV спортивних ігор, де має виступити наша команда з міні-футболу, як переможець зональних, та взяти участь у легкоатлетичному кросі, у змаганнях із шахів та шашок. Хочеться побажати учасникам спортивних ігор міцного здоров’я та перемог, що додає позитивного настрою та натхнення у праці.

Президія райкому профспілки освітян.