Додому НОВИНИ Влада і громада Стартувала щорічна акція “За чисте довкілля”

Стартувала щорічна акція “За чисте довкілля”

384
ПОДІЛИТИСЬ

З 1 квітня по 30 квітня 2018 року на території Бердичівського району триває акція “За чисте довкілля”. Відповідне розпорядження голови РДА було прийнято 30 березня поточного року.

В рамках проведення акції “За чисте довкілля” та  проведення місячника із санітарного очищення територій та благоустрою населених пунктів, у районі планується привести в належний санітарний стан території населених пунктів; здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, побутових та інших відходів; прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень загального, обмеженого та спеціального призначення.

Так, долучившись до акції, працівники Бердичівської райдержадміністрації, Бердичівської районної ради, Семенівської ОТГ та районного малого комунального ремонтно-експлуатаційного підприємства  стали активними її учасниками. Люди вийшли на прибирання території, яка прилягає до адміністративної будівлі.

Усі разом, завзято і натхненно, працівники державних структур прибрали від опалого листя, гілок, сміття належну територію, привели до ладу дерева, кущі, клумби і бордюри. Результатом своєї роботи задоволені були усі.

Прес-служба райдержадміністрації.