Додому НОВИНИ Влада і громада СТОВ “Озадівське”: сумлінна праця для рідної громади

СТОВ “Озадівське”: сумлінна праця для рідної громади

773
ПОДІЛИТИСЬ
Директор СТОВ “Озадівське” Володимир Сінько.

Цієї неділі сільські трудівники відзначатимуть своє професійне свято – День працівників сільського господарства.

Наш святковий репортаж – із села Озадівка, де нині працівники сільськогосподарського підприємства “Озадівське” під керівництвом Володимира Сінька завершують роботи у полі, підводячи підсумок цьогорічної праці.

Нині СТОВ “Озадівське” обробляє землі сіл Озадівка, Лісова Слобідка, Гардишівка та Романівка, усього біля 2100 га. На цій значній для Бердичівщини орній площі колектив підприємства, що нараховує біля 40 працівників, вирощує кукурудзу, сою, соняшник, пшеницю і ріпак. Маючи такий спектр агрокультур, і головний агроном Ярослав Сурженко, і кожен член колективу мають прикласти максимум зусиль, свого вміння та таланту на те, щоб виростити гарний врожай. І він таки порадував селян, віддаючи сторицею за вкладену працю.

В автопарку сільськогосподарського підприємства нараховується 15 одиниць тракторної техніки. То ж цими листопадовими днями механізатори на чолі з головним інженером Юрієм Регетою з ранку до вечора працюють на її відновленні після сезону, підготовці до нового. У гаражі чути гуркіт металу, ритмічний тембр прогрітих двигунів.
Готуються до нового сезону і працівники насіннєвої комори №2, яку очолює Галина Скрит: тут йде обробка насіннєвого матеріалу, який має забезпечити врожай наступного року.

Лише тиша в бухгалтерії може ввести пересічного відвідувача в оману. Але праця головного бухгалтера Тетяни Гусар та її колективу хоч і тиха, але напружена та зосереджена. Від неї, як і від інших, залежить стабільна праця підприємства, фінансова дисципліна.

На наше запитання, кого з членів колективу директор СТОВ “Озадівське” Володимир Сінько бажає відмітити, почули промовисту відповідь: “Усіх! Неможливо виокремити когось конкретно. Наш колектив дружній своєю злагодженістю, бажанням працювати, здобувати результати. То ж дякую усім за активну працю, за вміння та старанність, за наполегливість у бажанні розвивати наше підприємство! Зі святом!”.

Анатолій Горобчук.


Напередодні Дня працівників сільського господарства відзначає свій 60-річний ювілей головний інженер підприємства Юрій Регета (на фото у центрі). Працівники СТОВ та особисто директор Володимир Сінько вітають ювіляра з цим гарним святом та бажають Юрію Володимировичу здоров’я, пошани від рідних та друзів, натхненної праці на благо підприємства та громади!

Агроном Ярослав Сурженко, головний інженер Юрій Регета, директор Володимир Сінько.
Головний агроном та головний інженер підприємства з механізаторами.
Обліковець-заправник Світлана Макарчук.
Механік Віктор Солодков.
Головний бухгалтер Тетяна Гусар.
Бухгалтер Ганна Яворська, головний бухгалтер Тетяна Гусар, економіст Світлана Кирилюк.
Завскладом №1 Любов Сігіда, працівник зернотоку Ольга Пацевич та механік зерноочисних машин Олександр Бутов.
Водій Болеслав Терлецький, завідуюча насіннєвої комори Галина Скрит, агроном Ярослав Сурженко.