Додому НОВИНИ Влада і громада Сьогодні правоохоронці отримували вітання з професійним святом

Сьогодні правоохоронці отримували вітання з професійним святом

382
ПОДІЛИТИСЬ

З нагоди професійного свята Дня Національної поліції України у актовій залі Бердичівського відділу Нацполіції відбулися урочистості, під час яких було відзначено тих, хто робить вагомий внесок у забезпечення миру і спокою у суспільстві. Винуватців свята з четвертою річницею Національної поліції вітали представники міської і районної влади та начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.

Керівник апарату Бердичівської районної державної адміністрації Лариса Котнюк від імені голови райдержадміністрації Петра Яригіна та голови Бердичівської районної ради Софії Томашевської привітала поліцейських з професійним святом, відзначила їх повсякденну наполегливу працю, побажала всім міцного здоров’я, благополуччя, професійних успіхів, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Вітчизною!

За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України кращим вартовим громадської безпеки було вручено грамоти та грошові нагороди від райдержадміністрації і районної ради.

Численні грамоти і нагороди вручав своїм підлеглим і керівник Бердичівського відділу Нацполіції.

Особливістю заходу стало і відзначення дітей – переможців конкурсу малюнків “Мій друг – поліцейський”. Для них правоохоронці підготували дипломи та подарунки.

Прес-служба райдержадміністрації.