Додому Вітання Сьогодні світлий ювілейний День народження Віктор Йосипович Барановський

Сьогодні світлий ювілейний День народження Віктор Йосипович Барановський

2382
ПОДІЛИТИСЬ

Сьогодні світлий ювілейний День народження прийшов до нашого коханого, прекрасного чоловіка, чудового, турботливого батька, ніжного, ласкавого і люблячого дідуся –
Віктора Йосиповича Барановського!

З дня свого народження кожна людина отримує самий міцний в світі зв’язок зі своєю рідною землею. Саме по цій землі дитина робить свої перші кроки. Саме ця земля годує хлібом, який виріс на її нивах. Батьки по цій землі вперше ведуть свою дитину за руку. Саме по цій землі із далекої Польової Слобідки батьківською стежиною ти вирушив у далекий світ.

І взяв із собою у доросле життя успадковані від батька та матері доброзичливість і совість, працьовитість та виваженість, любов до праці і землі, наполегливість у досягненні мети. Ще з далеких дитячих років, коли ти на велосипеді возив своєму таткові-мезанізатору в поле обіди і допомагав мамі-буряківниці сапати буряки – у твоїй дитячій душі визрівала мрія “закінчу інститут і всі свої сили та вміння буду вкладати у вирощування хліба. Адже, найбільша ласка – поле засівати, найвища мудрість – виростити хліб”. Так і сталося. Мрія збулася…

І ось уже майже півстоліття від ранньої зорі до пізнього вечора, дуже часто без вихідних та за будь-якої погоди, ти живеш і насолоджуєшся своєю улюбленою справою.

Поле… Не було для тебе більшої радості, ніж чесно працювати на ньому, милуватись вусатими ячменями, тішитись, як колосяться золоті хвилі буйної пшениці, спостерігати, як вернуть до сонця головаті соняхи. У цій праці – твоє найбільше людське щастя. Господь Бог подарував тобі активне, багате й цікаве життя. Талант служити людям, помножений на щиру синівську любов до землі, рідного села, та величезне бажання робити оточуючим добро, стали запорукою твого життєвого успіху. Тобі вірять, до твоєї думки прислуховуються. Тебе поважають і люблять. Твоє життя – яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю. Тобі є чим пишатися. Ти щасливий своєю багатодітною родиною – трьома меншими братами та сестрою, а надто – батьками. Своєю долею завдячуєш саме їм. Батькові – людині великої душі і бездонного серця, бджілці-трудівниці – мамі, які в далекі повоєнні роки допомогли тобі стати справжньою Людиною! Ти не змарнував життя і на всіх життєвих дорогах прагнув бути професіоналом, чуйним і турботливим до людей.
А жінки завжди мали потребу в надійному чоловічому плечі. Ми вибираємо собі других половинок, на яких можна покластися, яким можна довіритися і з якими – нічого не страшно. Всіма цими чоловічими якостями володієш ти, наш рідний! Тому, в твій день Народження ми бажаємо, щоб ти ніколи їх не втрачав, а навпаки – примножував.

Нехай ще багато-багато років наш будинок гріє затишком, здоров’я буде міцним, а достаток наповнюється бурхливою річкою. І нехай твої мужні чоловічі плечі не втомляться від ноші, яку ти несеш кожен день, завжди берегти і любити всім серцем свою сім’ю, залишатися для нас найважливішим і головним чоловіком, гордим батьком сімейства і ніколи не відставати від поїзда щастя. Щоб сльози на твоїх очах були лише від щастя, а серце вистрибувало від радості, а не від тривог. Довгих років життя, сповнених щоденного горіння, нескінченних вечорів сімейного затишку! Вдячності, тепла, любові від дітей, внуків. Хай джерело людської вдячності за твою турботу ніколи не вичерпується, серце наповнюється світлом, а здоров’я й сили дарує Всевишній. Нехай множаться звичні для людини гаразди, повниться радістю душа, збуваються всі наші мрії та надії і як бажають українці, многая і благая тобі літа!

Дякуєм тобі за все, наш милий!
За кохання і за музику душі,
За любов твою безмежну й незрадливу,
І за те, що йдеш із нами у житті.
Попри грізні грози й буревії,
Ти – немов наш Божий Ангел на землі.
Ти – наш захист від лихої заметілі.
Ти – наш промінь ясноокий на зорі.
Дякуєм тобі за все, наш любий!
За турботу і за відданість сім’ї,
За роки, з тобою прожиті, щасливі.
За відраду і за музику душі.
Дякуєм тобі за все, наш рідний!
Що ти кращий, мужній, мудрий і красивий
І що поруч йдеш із нами у житті.
Щастя тобі, наш дорогий, бажаємо і докладемо
для цього багато зусиль!

Любимо, цінуємо і поважаємо – дружина, сини, онуки.