Додому НОВИНИ Бізнес Тариф «Твій газ Рівномірний платіж»: без боргів за газ в опалювальний...

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж»: без боргів за газ в опалювальний період

236
ПОДІЛИТИСЬ

ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує своїм клієнтам скористатися новим тарифом «Твій газ Рівномірний платіж». Така пропозиція допоможе розподілити фінансове навантаження рівними частинами протягом року і не накопичувати борги за газ в опалювальний період.

Відповідно до умов тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», річний обсяг споживання газу клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну 7,99 грн за кубометр та ділиться на 11 частин (при переході на тариф у червні). У результаті споживач щомісяця сплачує однакову суму до кінця дії тарифу (30 квітня 2022 року).

– Цей тариф вже обрали більше 300 наших клієнтів. Ще 232 заявки наразі у менеджерів на розгляді. З кожним клієнтом підтримується прямий зв’язок, аби споживач отримав усі відповіді на свої питання та фахову консультацію, – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Найактивніше тариф «Твій газ Рівномірний платіж» обирають власники автономного опалення, у яких взимку споживання газу зростає в рази. Тому їм вигідно сплачувати рівними частинам протягом всього року, аби в опалювальний період суми в квитанціях не були «непідйомними».

– У нас з дружиною приватний будинок і взимку за газ отримуємо рахунки на декілька тисяч, адже споживання велике. Не завжди просто розрахуватися за спожите паливо, хоч боргів ми намагаємося не накопичувати. Вважаю, що сплачувати рівними частинами протягом року нам буде легше і простіше, – ділиться своїми міркуваннями житель села Кмитів Володимир Миколайович.

Для переходу на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву-приєднання у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, відділеннях ТОВ «Житомиргаз Збут», або через Viber-бот «7104ua». Зафіксувати свою згоду на зміну тарифу можна також на сайті компанії, або за телефоном (067) 208-29-00, (0412) 47-18-18.
Нагадуємо, кожен клієнт, котрий у червні перейшов на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» автоматично стає учасником акції «Рівномірний обирай – Газ вигравай», серед учасників якої буде розіграно 110 грошових призів. Детальніше про умови акції читайте на сайті: https://zt.gaszbut.com.ua/ua/Info-for-consumers/id/akcija-vid-tov-zhitomirgaz-zbut-rivnomirnij-pidklj-41528