Додому НОВИНИ Бізнес ТОВ “Бердичівзерно” – надійний помічник хліборобів!

ТОВ “Бердичівзерно” – надійний помічник хліборобів!

1077
ПОДІЛИТИСЬ
Директор ТОВ “Бердичівзерно”
Сергій Ростиславович Складанівський.

Є керівники, які своєю поведінкою, вдачею, зовнішністю нарешті, викликають симпатію, навіть коли зустрічаєшся з ними вперше. Саме до таких належить директор ТОВ “Бердичівзерно” Сергій Ростиславович Складанівський. Ось що він розповідає:

– На сьогоднішній день підприємство надає послуги в прийманні, очистці та сушці зерна. Ми купуємо зерно в Житомирській, Рівненській та інших областях України, а також у місцевих виробників, зокрема, це ПП “Климчук”, СТОВ “Урожай”, СФГ “Віктор” та інші. Закуповуємо пшеницю, ячмінь, кукурудзу. Зерно доводимо до потрібної якості і відправляємо в порти для відправки, де наші інвестори проводять реалізацію для експортування за кордон, зокрема, в Європу, Азію, Китай та інші зарубіжні країни.

Разом з тим, на сьогодні в нас, як і у всій державі, є певні проблеми із залізничною відправкою зерна, в зв’язку з відсутністю достатньої кількості вагонів. Вважаю, що влада повинна звернути на це увагу, адже саме експорт українського зерна дає Україні вагому валютну виручку. Через те вивіз здійснюємо зерновозами. Працюємо маркетинговий рік до травня місяця та після відвантаження один місяць відпочинку і знову жнива.

Бухгалтери Світлана Сидорчук
та Валентина Лучук.

В цьому році вже заготовлено майже 30 тисяч тонн зерна. Частину вже переробили і відвантажили, а частина залишається на складах.

На сьогодні у нас є можливість зберігати до 15 тисяч тонн зерна.

Плануємо додатково придбати ще 6 бункерів по 5 тисяч тонн. Нині наша сушарка переробляє до 30 тонн зерна за годину, але в зв’язку з тим, що осінь була мокрою і зерно вологе, то плануємо поставити нову сушарку більшої потужності, яка буде переробляти до 40 тонн за добу і зерно буде відповідати відповідним стандартам.
Нині у нас працює близько 50 чоловік. Це, зокрема, слюсарі, водії, вантажники, механізатори, лаборанти, сушильні майстри, експедитори, бухгалтери ті інші. Маємо свій невеличкий автопарк.

Зараз цілодобово працюємо над сушкою зерна кукурудзи. Для цього встановили екологічно чистий і потужніший котел, який працює на деревних брикетах.
Сергій Ростиславович гордиться своїм колективом, його самовідданою роботою.

– Радість праці і гордість за її наслідки приходить лише до тих, хто добився хороших результатів нелегкими трудовими зусиллями. Це, зокрема, завідуюча лабораторією Віра Олександрівна Загребельна, яка сумлінно виконує свої обов’язки і передає досвід своїм молодим колегам. Лагідний погляд, м’яка усмішка, вся вона аж світиться добротою. Люблять її у нашому колективі і пишаються нею, – розповідає керівник підприємства. – І таких багато.

Віталій Безпалько.

Завідуюча відділу кадрів
Світлана Подолян.
Завідуюча лабораторією Віра Загребельна та її колеги Олена Звєрова, Олена Дєткова.
Микола Рудич, Григорій Войченко, механік Володимир Петровський.
Механізатор Василь Мазур.