Додому ІНФОРМАЦІЯ ТОВ “ФОРТУНА СІТІ ТОРГ” має наміри отримати дозвіл

ТОВ “ФОРТУНА СІТІ ТОРГ” має наміри отримати дозвіл

912
ПОДІЛИТИСЬ

ТОВ “ФОРТУНА СІТІ ТОРГ” має наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря по наступних об’єктах: АЗС №18 за адресою: м. Бердичів, вул. Чуднівська, 156; по АЗС №20 в комплексі з АГЗП за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 69-а.

Число забруднюючих атмосферу речовин по АЗС №18 – 2. Це: – пари бензину та вуглеводних граничних. Загальна кількість викидів становить по АЗС №18 – 0,472 т/рік.

Число забруднюючих атмосферу речовин по АЗС №20 в комплексі з АГЗП – 5. Це: – пари бензину та вуглеводних граничних, пропан, бутан та одорант, СПМ. Загальна кількість викидів.

Діяльність АЗС відповідає всім нормам і вимогам Закону України “Про охорону атмосферного повітря”, документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, будуть передані на розгляд в Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації.

Зацікавлену громадськість, яка бажає дати свої відгуки і пропозиції з питання експлуатації цих об’єктів, просимо звернутись в органи Бердичівської районної державної адміністрації:

Адреса: 13300, Житомирська обл., м. Бердичів, пл. Центральна, 1. Тел.: (4143) 2-00-41. Термін подання громадських зауважень 30 календарних днів з дати опублікування.