Додому НОВИНИ Україно! Зустрічай мене!

Україно! Зустрічай мене!

927
ПОДІЛИТИСЬ

Протягом трьох років Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів плідно співпрацює з благодійним фондом “Обираємо майбутнє разом”. Голова фонду Єлизавета Юрушева та директор Леся Алексєєнко активно цікавляться життям нашого закладу, переймаються проблемами вихованців, сприяють їх соціальній адаптації для повноцінного та успішного самостійного життя. Незабутні враження та щире захоплення у дітей залишили майстер-класи, проведені визнаними професіоналами своєї справи: перукарями, стилістами, дизайнерами, кулінарами.

Одним із найважливіших аспектів співпраці з благодійним фондом є проект дистанційного онлайн-навчання учнів з викладачами Національного педагогічного університету ім. Драгоманова для успішної підготовки одинадцятикласників до зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч 24 учні завдяки інноваційним ІТ-технологіям щоденно займалися з таких навчальних дисциплін: українська мова та література, історія України, алгебра, геометрія, географія, біологія. Такі онлайн-уроки завжди були цікавими, змістовними та доступними. Під час занять викладачі не просто озброювали одинадцятикласників знаннями, а й вчили знаходити шляхи до вирішення різних складних завдань, не пасувати перед труднощами. Організовані онлайн-заняття допомогли випускникам впевненіше почувати себе на іспитах, сприяли підвищенню отриманих результатів ЗНО. Випускникам, які успішно виконали навчальний план, видаються сертифікати, що засвідчують їх право на першочергове зарахування згідно правил прийому до НПУ ім. Драгоманова при вступі.
Гордістю педагогічного колективу школи-інтернату є теперішні студенти цього вишу, випускники навчального закладу – Денисенко Тетяна та Фесюк Євген. Як результат співпраці – цілеспрямовані, рішучі, наполегливі, самостійні, ініціативні студенти з усвідомленими життєвими поглядами, переконаннями.

З нагоди закінчення навчального року БФ “Обираємо майбутнє разом” подарував одинадцятикласникам поїздку до Києва. 31 травня 2016 року з радісним передчуттям наші учні сіли у автобус.

Програма святкового дня розпочалася у стінах Національного педагогічного університету ім. Драгоманова. Там наших дітей радо зустріли та вручили сертифікати про успішне завершення навчання на навчально-підготовчому відділенні даного університету.

YneGgdL6uMUПісля офіційної частини випускники мали змогу поспілкуватися з ректором університету В. Андрущенком та відомими особистостями України. Вислів: “Ти працюй і об твою працю розіб’ються твої вороги і недруги”, – яким керується у своєму житті цей мудрий педагог та наставник десятків тисяч студентів, закарбувався у пам’яті присутніх. Незабутні враження залишилися після знайомства з олімпійським чемпіоном з боксу Олександром Усиком та провідним дизайнером Андре Таном. Олександр Усик запам’ятався випускникам різносторонньою, ерудованою особистістю із стійкими патріотичними переконаннями. Впевнені, що усі діти докладатимуть зусиль аби через своє самостійне життя пронести настанови цієї відомої особистості: любов до сім’ї, власних дітей та до своєї Батьківщини. До рутинної праці, яка й забезпечить досягнення окреслених перед собою вершин, закликав випускників Андре Тан. Діти із завмиранням дослуховувалися до життєвих порад успішних людей. А згодом із задоволенням слухали пісні у виконанні Вадима Олійника із Фабрики Зірок.

9v8WN26Uyk0Частування святковим обідом відбулося у п’ятизірковому готелі “Fairmont”. А фінальною частиною нашого перебування в Києві була прогулянка на теплоході по Дніпру. Діти мали змогу відпочити, милуючись краєвидами древнього міста, золотоверхими соборами, величними красенями-мостами.

sY35IzWs1zUЗавдяки організаторам ця поїздка стала для випускників справжнім святом. Діти поверталися додому з новими яскравими враженнями від зустрічі з успішними українцями, великою кількістю подарунків.

Висловлюємо слова щирої вдячності всім тим людям, які були організаторами і виконавцями цієї поїздки.