Додому НОВИНИ Влада і громада У Бердичеві поліцейські викрили причетних до розповсюдження метадону

У Бердичеві поліцейські викрили причетних до розповсюдження метадону

231
ПОДІЛИТИСЬ

26 вересня оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Житомирській області ДБН НПУ затримали двох бердичівлянок після отримання ними чергової партії небезпечного наркотику. Під час слідчих дій вилучено 31 фольговий згорток з розфасованим білим порошком, ймовірно, метадоном. Триває встановлення усіх обставин та причетних осіб.

За оперативною інформацією, жінки причетні до каналу надходження та поширення у райцентрі наркотичних засобів.

Поліцейські затримали їх у мікрорайоні Червоної Гори м. Бердичева після того, як одна з них забрала з місця закладки чергову партію. У пачці з-під цигарок знаходились кілька десятків фольгованих згортків з білим порошком, ймовірно, метадоном.

За цінами чорного ринку, виявлене може вартувати до 80 тисяч гривень.

Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу на місці події задокументували усі обставини. Обох жінок, які є жительками м. Бердичева, 1986 та 1988 років народження, доставляли до поліції для фіксації показів.

У рамках відкритого кримінального провадження призначено експертне дослідження вилученого, що направлене до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нагадаємо, Кримінальним кодексом України за збут наркотичних речовин визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області