Додому НОВИНИ Влада і громада У Бердичеві та Бахмуті одночасно відзначили 16-у річницю 26 абр

У Бердичеві та Бахмуті одночасно відзначили 16-у річницю 26 абр

785
ПОДІЛИТИСЬ

Делегація від 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича взяла участь в урочистостях з нагоди річниці визволення українських міст Слов’янська, Краматорська, Дружківки, Костянтинівки та Бахмута. Однак так співпало, що дати річниць по визволенню цих міст від колабораціоністів та російських найманців та день утворення частини виявилися спільними – 5 липня.

Тому святкування 16-ї річниці 26-ї артилерійської бригади відзначили як у Бердичеві, так і в Бахмуті. У заході взяли участь поважні гості: командувач ООС генерал-лейтенант Володимир Кравченко, надзвичайні та повноважні посли в Україні та військові аташе Польщі, Латвійської, Естонської та Словацької республік, представники командування ОК «Північ», командири бойових бригад ЗСУ, представники влади від Донецької ОДА, міст Бердичева та Бахмута, інші гості.

Розпочався святковий захід із презентації д/ф «Луна 333», який плавно перейшов у виступи гостей, нагородження військовослужбовців частини державними нагородами та відзнаками. Святковий концерт складався з виступів військового оркестру бригади, Христини Панасюк, Юлії Зубрової, Сергія Адам’яка, Максима Потебні.
Від послів звучали слова вдячності та підтримки Збройним силам України, які щитом прикривають європейські країни від російської мілітарно-агресивної політики.

Прес-служба 26 абр.