Додому НОВИНИ Влада і громада У Бердичівському виправному центрі (№108) підведені підсумки роботи за перше півріччя 2016...

У Бердичівському виправному центрі (№108) підведені підсумки роботи за перше півріччя 2016 року

624
ПОДІЛИТИСЬ

15 липня 2016 року в Бердичівському виправному центрі (№108) відбулися загальні збори персоналу з підведення підсумків службової діяльності за перше півріччя 2016 року. На нараду був запрошений заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області полковник внутрішньої служби Анатолій Бобриньов.

Відкрив нараду начальник установи підполковник внутрішньої служби Арменак Чобанян, який довів присутнім основні підсумки роботи установи протягом звітного періоду та окреслив пріоритетні напрямки в роботі на майбутнє. Було зазначено, що основні зусилля у першому півріччі 2016 року були зосереджені на підтримці правопорядку в установі, покращення побутових умов утримання засуджених, посилення боротьби з проникненням до зони, що охороняється заборонених предметів.

Про результати оперативної, соціально-виховної і психологічної роботи із засудженими, комунально-побутового та кадрового забезпечення Бердичівського виправного центру доповіли начальники відповідних відділів та служб.

Протягом звітного періоду продовжувалась робота по покращенню умов тримання засуджених. Значна увага приділена напрямку ресоціалізації засуджених. Для вдосконалення даного процесу залучається широкий спектр державних, громадських та релігійних організацій. В установі створені необхідні умови для вільного віросповідання засуджених.

Як зазначив начальник установи підполковник внутрішньої служби Арменак Чобанян, для виконання поставлених державою завдань чимале значення відіграє рівень професіоналізму співробітників, тому особливу увагу необхідно звернути на забезпечення якісного підбору, навчанню та розподілу кадрів з врахуванням їх професійної підготовки.

Крім того, обговорені недоліки в роботі, виявлені під час перевірок місцевою прокуратурою, працівниками Центрального Апарату Служби, а також шляхи по їх недопущенню в майбутньому.

По завершенню наради, в цілому проведена робота у звітному періоді 2016 року визнана задовільною, по кожному напрямку діяльності визначені пріоритетні завдання на третій квартал поточного року, вказані терміни їх виконання.

Артур Михайловський,
старший інспектор ГКАР