Додому НОВИНИ Влада і громада У Гришківцях відкрили Центр адмінпослуг та відзначили переможців конкурсу вишиванок

У Гришківцях відкрили Центр адмінпослуг та відзначили переможців конкурсу вишиванок

348
ПОДІЛИТИСЬ

Ця гарна і радісна подія зібрала цього вівторка мешканців та гостей Гришковецької громади. Серед них народний депутат України Богдан Кицак, депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, представники влади з районного та обласного центрів.

Урочистий захід розпочався з вітального слова Гришковецького селищного голови Ірени Лісової. Вона подякувала усім, хто долучився до створення ЦНАП, який нині відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам. Тривала та кропітка робота нині має гарний результат, і докладені зусилля вже сьогодні відчують жителі громади. Тим більше, що окремі відділення Центру діятимуть і в віддалених селах – Реї та Старому Солотвині. В подальшому, як зазначила голова громади, Центр надаватимете понад сотню найнеобхідніших для населення адміністративних послуг.
До її слів приєднався народний депутат Богдан Кицак. Він зазначив, що надійними партнерами громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою». І їх допомога у розвитку громад України стала неоціненною.

Депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, виконавча директорка Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Кухарська, заступник директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА Ірина Шпонарська та заступник голови Бердичівської державної районної адміністрації Ярослав Можар у своїх виступах привітали присутніх з такою чудовою подією та побажали успіхів, розвитку, миру процвітання, а також реалізації нових проєктів на благо громади.

І ось урочиста мить – Ірена Лісова та Богдан Кицак урочисто перерізають символічну стрічку та запрошують присутніх оглянути новий Центр адмінпослуг.

Користуючись нагодою, в Гришковецькій громаді цього дня підвели також підсумки онлайн-конкурсу, присвяченого 15-й річниці Всесвітнього дня вишиванки «МИ – УКРАЇНЦІ». Ірена Лісова оголосила переможців конкурсу та вручила подарунки. Переможці, а ними стали жителі громади Аліна Гончар, Людмила Левковська, Тетяна Дружинська, Ольга Фещенко, Інна Конончук, Наталія Цісельська та Оксана Мельниченко, по черзі підходили до голови, одночасно демонструючи витвори своїх майстерних рук.

Пресслужба Гришковецької громади.