Додому НОВИНИ Влада і громада У Житомирі пройшла конференція спілки вірмен України

У Житомирі пройшла конференція спілки вірмен України

504
ПОДІЛИТИСЬ

1 липня 2016 року у Житомирі пройшла конференція громадської організації “Спілка вірмен України” за участю Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Вірменія в Україні Андраніка Манукяна. На конференції були присутні заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник голови обласної ради Наталія Рибак, перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький, представники обласних та районних організацій з кожного куточка України та громадськість.

arm2_1За тісну та плідну співпрацю заступник голови обласної ради Наталія Рибак та депутат обласної ради Віталій Вітусевич отримали подяку від голови Житомирської обласної общини вірмен.

Орденом Союзу вірмен України “Святих мучеників – жертв Геноциду вірмен” за допомогу в організації заходів, присвячених 100-річчю Геноциду вірмен, нагородили голову Бердичівської районної ради Максима Самчика, а Почесною грамотою – депутата районної ради Габріела Мкртчяна, які також брали участь у конференції.

IMG_6724_1Вірменська громада у свою чергу звернулася до представників обласної та міської влади з проханням посприяти у питанні виділення земельної ділянки для будівництва церкви та встановлення Хачкара – вірменського пам’ятника.

Прес-служба районної ради

IMG_6739_1 IMG_9946_1