Додому НОВИНИ Бізнес У зв’язку з реформуванням мережі Нацбанк змінив адресу для листування

У зв’язку з реформуванням мережі Нацбанк змінив адресу для листування

456
ПОДІЛИТИСЬ

Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі (постанова Правління Національного банку України від 22 серпня 2014 року №523) з 01 березня 2017 року припинена доставка кореспонденції відділеннями УДППЗ “Укрпошта”, адресованої Національному банку України, за адресою: вул. Б. Лятошинського, 5, м. Житомир, 10014.

Для місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, соціального забезпечення, судів та правоохоронних органів, юридичних та фізичних осіб (у т.ч. пенсіонерів та колишніх працівників Національного банку) Житомирського регіону листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, наразі здійснюється за поштовою адресою юридичної особи: вул. Інституцька, 9, м. Київ, 01601.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та декларування валютних цінностей, доходів і майна, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, для суб’єктів підприємницької діяльності Житомирської області та м. Житомира здійснюватиметься у м. Києві за адресою:

пл. Контрактова, 2 б, 2 під’їзд, тел. (044) 230-17-69;

адреса для листування: Національний банк України, вул. Інституцька, 9, м. Київ, 01601.