Додому НОВИНИ У літечко веселе ми відкриваєм двері!

У літечко веселе ми відкриваєм двері!

713
ПОДІЛИТИСЬ

Літечко принесло школярам радість – тривалі канікули. Але школи залишилися відкритими для своїх вихованців. Тепер це – острівки цікавих пригод і розваг. Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 м. Бердичева щодня зустрічає допитливих “смайликів” у пришкільному літньому мовному таборі відпочинку. Чому “смайликів”? Бо табір наш називається “Усмішка”, в якому започатковано моду на вивчення іноземної мови, і тепер діти мають змогу підвищувати рівень володіння англійською мовою, гармонійно поєднувати наукову, пізнавальну, виховну роботу з активним дозвіллям та оздоровленням. Такі табори вперше запрацювали цього літа у школах міста.

Розваги у нас на різні смаки. Вчитель іноземної мови Прадко Наталя Василівна захоплююче проводить англійською мовою веселу зарядку та цікаві заняття. Діти мають змогу у невимушеній та нетрадиційній формі (відмінній від класно-урочної) удосконалювати знання англійської мови, спілкуватися англійською один з одним під час перебування в таборі.

Вчителі фізкультури Мельник Наталія Олександрівна та Кобак Андрій Леонідович організовують спортивні змагання з шашок, тенісу, волейболу, футболу, кульової стрільби. Під керівництвом Наталі Олександрівни діти залюбки двічі на тиждень відвідують міський плавальний басейн. Заступник начальника табору Григорцевич Ірина Дмитрівна та вчитель обслуговуючої праці Лойко Лариса Євгенівна опікуються роботою дизай-студії “Чарівні пальчики” для маленьких творчих особистостей. Діти залюбки малюють, ліплять, виготовляють сувеніри та декорації для власних вистав.
Вихователі табору доповнюють цей калейдоскоп дозвілля рухливими іграми на свіжому повітрі, конкурсами, походами до екологічного центру, у бібліотеку.

Особлива увага приділяється дітям пільгових категорій. У нашому таборі відпочивають таких 56 дітей.

Бажаємо всім дітям м. Бердичева миру, здоров’я, усмішок і активного літнього відпочинку!

Фурсова А.М.,
начальник мовного табору
“Усмішка” школи №11.