Додому НОВИНИ Влада і громада У районі відзначили День соціального працівника

У районі відзначили День соціального працівника

760
ПОДІЛИТИСЬ

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто опікується такими потрібними і благородними питаннями, як соціальний захист населення. У переддень свята в урочистій обстановці відзначили професійне свято соціальних працівників у малій залі Бердичівської райдержадміністрації.

Привітали тих, хто своїм милосердям надає підтримку й допомогу тисячам людей, які потребують  соціальних послуг, голова Бердичівської райдержадміністрації Едуард Томашевський, голова Бердичівської районної ради Софія Томашевська, перший заступник голови – начальник управління фінансів районної  державної адміністрації Тетяна Войцахівська.

Керівники району висловили вдячність людям, які щоденно творять добрі справи, привітали з професійним святом та нагородили  кращих з кращих у соціальній сфері Почесними грамотами і подарунками. Відзначив роботу соціальних працівників і депутат Верховної Ради України Олександр Ревега. Він передав винуватцям заходу пригощення – шампанське та солодощі.

Слова вдячності за роботу своїм колегам висловили директор Бердичівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Продеус та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бердичівського району Валерій Сороченко. Вони також відзначили грамотами і подарунками своїх підлеглих.

Ще однією приємністю стали виступи артистів районного Центру культури і дозвілля.

Включення Дня працівника соціальної сфери до календаря загальнодержавних свят – справедлива шана держави за працю людей, які забезпечують надання соціальних гарантій і допомагають тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, які роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Прес-служба райдержадміністрації