Додому НОВИНИ Влада і громада У селах Бердичівського району відзначили День села

У селах Бердичівського району відзначили День села

726
ПОДІЛИТИСЬ

Минулої п’ятниці у селах Велика П’ятигірка та Садки традиційно відзначили свято – День села. На цю чудову урочисту подію до Великоп’ятигірської територіальної громади завітали народний депутат України Олександр Ревега, голова Бердичівської райдержадміністрації Едуард Томашевський та голова районної ради Софія Томашевська, які висловили щиру подяку мешканцям за участь в розбудові місцевого самоврядування, внесок в соціально-економічний і культурний розвиток сіл та не байдуже ставлення до проблем благоустрою громади. Побажали присутнім міцного здоров’я, щастя, миру, натхнення та нових звершень.

Народний депутат України та керівники району відзначили подяками, грамотами, подарунками всіх тих, хто своєю працею зробили значний внесок у розвиток села.

Після вітальних слів, святковий настрій присутнім подарували чудові концертні номери у виконанні аматорів Бердичівського районного центру культури та дозвілля, місцеві колективи художньої самодіяльності та вихованці дитячого садочка.

Не менш яскравим дійством стало святкування 400-річного ювілею у селі Садки, на який завітали перший заступник – начальник управління фінансів райдержадміністрації Тетяна Войцахівська та заступник голови районної ради Віталій Вишнівський, які також відзначили садківчан грамотами та подяками.

У Журбинцях День села відзначали 23 вересня. Свято зібрало багато людей і показало, що мешканці Журбинець — велика дружня родина.

Почесними гостями на святі були народний депутат України Олександр Ревега, голова Бердичівської районної ради Софія Томашевська, які тепло привітали громаду зі святом та вручили активу села грамоти та подарунки.

Прес-служба районної ради