Додому НОВИНИ У Терехівській ЗОШ відбувся День цивільної оборони.

У Терехівській ЗОШ відбувся День цивільної оборони.

849
ПОДІЛИТИСЬ

У Терехівській ЗОШ відбувся День цивільної оборони, який став підсумком навчання і підготовки школярів за навчальний рік. З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного походження, зменшення збитків і втрату разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і великих пожеж.

Практична спрямованість заходів, що проводилася протягом Дня цивільної оборони, мала характер змагань, якій викликав певний інтерес в учнів, спонукати їх до поглиблення знань із цивільної оборони та здобуття практичних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

Під час проведення заходу малося на меті:

– вироблення в учнів умінь, навичок грамотно й чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя;

– виховання впевненості в ефективності заходів, що проводить цивільна оборона;

– формування і розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємної виручки, остійної готовності виконати завдання цивільної оборони.

Колектив Терехівської школи вдячні за підтримку та допомогу у проведенні заходу сільському голові Юзефовичу Володимиру Нарцизовичу, та командиру військової частини польова пошта В 3231 Маліновському Андрію Володимировичу.

Учні школи ознайомилися із засобами індивідуального захисту, правилами надання першої медичної допомоги, евакуацією пораненого з поля бою, призначення стрілецької зброї, тактико-технічні характеристики, порядок неповної розбори та зборки після неповної розбори АКС-74, АКС-74у.