Додому НОВИНИ Влада і громада Хто боїться Гриценка?

Хто боїться Гриценка?

418
ПОДІЛИТИСЬ

Після того, як соціологічні опитування показали зростання рейтингу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка, знову розпочались, вже дещо призабуті, звинувачення даного кандидата у розкраданні Збройних Сил України та особистому збагаченні.

Дивна картина: виявляється, починаючи з 1991 року до призначення Гриценка міністром оборони ніхто не руйнував армію. Також після того, як Анатолій Степанович полишив цю посаду та до сьогодні теж було все “прекрасно” у наших Збройних Силах. За 27 років незалежності України вину в ослабленні нашої армії поклали виключно на Гриценка, який обіймав цю посаду лише два роки.

Чи чесно це? Чи не краще було б чинній владі зайнятись теперішньою корупційною проблемою з Укроборонпромом. Саме на це очікують нині українці та весь світ.

Тим більше, що Анатолій Степанович не раз вимагав підтверджень від правоохоронних органів у його неправильних діях. Але ніяких доказів йому досі не надали. А почались нападки саме тоді, коли він виявив намір йти у Президенти України.

Крім того, Анатолій Гриценко неодноразово заявляв, що до продажу зброї Міністр оборони не має ніякого відношення, адже це прерогатива Кабінету Міністрів України та спеціальних структур.

А щодо збагачення, то до цих пір ніхто в реєстрі нерухомості не знайшов у нього великих маєтків, крім двокімнатної квартири. А родина його дружини, популярної журналістки газети «Дзеркало тижня», та її батька, який багато років працював редактором, напевно ще до Гриценка мали змогу придбати свої статки.

І ще. Невже він найбагатша людина в країні, що до нього в цьому плані прикута така увага? А як же фігуранти офшорів, власники мільйонних та мільярдних статків, які вже відомі широкій громадськості?

Також виникає питання: чому “мільйонер” Гриценко так рідко з’являється на телеекранах? Та й, як бачимо, його регіональні штаби гостро відчувають нестачу коштів, не говорячи вже про масовий підкуп виборців, у чому помічені інші претенденти на посаду Президента? Були б у нього гроші, напевно, і агітації було б більше.

Нині вся Україна та наші зарубіжні партнери вимагають і чекають на чесні та прозорі вибори. Дуже хотілось, щоб так і сталось.

Валентина Бондарчук.