Додому ІНФОРМАЦІЯ Час сплачувати податок на нерухомість громадянами.

Час сплачувати податок на нерухомість громадянами.

921
ПОДІЛИТИСЬ

Бердичівська ОДПІ нагадує про необхідність вчасного проведення розрахунків з державою по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Нагадуємо, обчислення суми податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, з об’єкта/об’єктів оподаткування, які перебувають у власності фізичних осіб, здійснюється контролюючим органом за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника житлової та/або нежитлової нерухомості виходячи з бази оподаткування та відповідної ставки податку у встановленому порядку.

Звертаємо увагу, що фізичні особи в 2015 році сплачувати податок на нерухомість за 2014 рік за ставками, які діяли в 2014 році.

Сплачувати податок на нерухоме майно зобов’язані не всі фізичні особи, а лише ті, котрі володіють квартирою/квартирами загальною площею більше 120 і будинком/будинками, загальна площа якого перевищує 250 квадратних метрів, різними видами нерухомості загальна площа, яких сумарно перевищує 370 квадратних метрів.

Фахівцями податкової інспекції проведено нарахування та вручені платникам податкові повідомлення-рішення по сплаті податку до бюджету.

Якщо ви не отримали податкового повідомлення-рішення по податку на нерухомість, або ж якщо виникають запитання щодо розміру нарахованого податку, у випадку зміни власника нерухомості, або виникнення необхідності уточнення сум податку, вам необхідно звернутись до Бердичівської податкової інспекції за адресою: вул. Б.Хмельницького, 24-А, кабінет №6. Телефон для довідок: 2-40-28.

Бердичівська ОДПІ.