Додому НОВИНИ Влада і громада Чергове засідання протиепізоотичної комісії

Чергове засідання протиепізоотичної комісії

393
ПОДІЛИТИСЬ

Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Бердичівській районній державній адміністрації провела чергове засідання.

Голова комісії, заступник голови райдержадміністрації Людмила Димидюк відкрила дане засідання та оголосила членам комісії порядок денний, який включав таке питання: “Профілактика та недопущення виникнення африканської чуми свиней на території Бердичівського району”.

Доповів про випадки захворювання свиней на африканську чуму в Україні в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Бердичівському районі Валерій Биков. Також він повідомив присутніх про дію “Комплексної програми профілактики та спільних оперативних дій у разі виникнення підозри та підтвердження діагнозу на африканську чуму свиней в Бердичівському районі на 2016-2018 роки” (Програма розміщена на нашому веб-сайті – прим. редакції).

Члени комісії обговорили усі можливі шляхи проведення масово – роз’яснювальної роботи серед населення, сільськогосподарських підприємств з метою попередження та недопущення занесення збудника хвороби на територію Бердичівського району.

Таким чином, члени Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Бердичівській районній державній адміністрації з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення питання порядку денного, прийняли одноголосне рішення.

Прес-служба райдержадміністрації