Додому НОВИНИ Влада і громада Чисте довкілля – чисте сумління

Чисте довкілля – чисте сумління

1074
ПОДІЛИТИСЬ

Сьогодні все частіше чуємо слова “екологія”, “забруднення навколишнього середовища”, “забруднене довкілля”. Ми вже стали звикати до цих слів і продовжуємо свою бездіяльність.

Нерозумні дії людей у найближчий час можуть повернутися великими нещастями, бідами усього людства. Ми забуваємо, що у долі природи – наша доля! Навколишнє середовище забруднюється, піддається руйнуванню, знищується. Чи багатьом із нас щастило бачити прозору річкову воду, чистий пісок, насолоджуватись тишею без реву моторів, дихати чистим повітрям без домішок бензину, вживати продукти без пестицидів?!

Чисте довкілля починається зі збереження і прибирання території, на якій ми проживаємо. У рамках проведення Всеукраїнської толоки з благоустрою населених пунктів 5 квітня у селі Райки відбулась акція “Чисте довкілля – чисте сумління”. Приємно вразила як кількість жителів, які взяли у ній участь, а це близько двохсот осіб, так і якість виконаних робіт.

Хочу щиро подякувати усім, хто долучився до акції, а також постійному меценату, керівнику ТОВ “Агро-Соя-М”, депутату районної ради Габріелу Карленовичу Мкртчяну за технічне забезпечення робіт із благоустрою. Маю надію, що подібні заходи стануть традиційними в нашому селі.

Олена Лещенко.