Додому НОВИНИ Щасливої дороги, юносте!

Щасливої дороги, юносте!

813
ПОДІЛИТИСЬ

Зала міського Палацу культури О. Шабельника  вкотре наповнилася яскравим вбранням, дивовижними дівочими зачісками та щасливими посмішками молодих людей. Це Бердичівський медичний коледж проводжає у доросле, самостійне життя своїх випускників. Тільки вчора останнім акордом коледжної симфонії відлунали екзамени. Залишились позаду і казково-незрівнянний світ пізнання, і щире спілкування, і до болю знайома мелодія останнього дзвінка. Випускний вечір – це закінчення перед початком… Це – підсумок натхненної праці  викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання батьків за своїх дітей, незгасного ентузіазму адміністрації коледжу.

Сьогодні численні ряди медичних сестер, фельдшерів, техніків зубного протезування поповнилися молодими фахівцями. 176 випускників коледжу відділень “Сестринська справа”, “Лікувальна справа”, “Стоматологія ортопедична” отримали дипломи молодшого спеціаліста, з них 20 отримали дипломи з відзнакою. Своєю легкою ходою випускники сьогодні прокладають шлях у майбутнє, невідоме, зоряне, світле.
Святково прикрашена зала наповнювалася батьками, рідними і друзями студентів, які з нетерпінням чекали винуватців свята. Гарячими оплесками зустрічали присутні випускників. Ось вони – бентежні і зашарілі, горді і схвильовані, сором’язливі і впевнені.

З вітальним словом до випускників звернувся в. о. директора коледжу В’ячеслав Станіславович Шевченко, який побажав випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів та вручив дипломи випускникам.

Заступник директора з гуманітарних питань та виховної роботи Тетяна Ананівна Гороф’янюк зачитала наказ про нагородження грамотами Бердичівського медичного коледжу та грошовими преміями кращих студентів за високі успіхи в навчанні, активну участь у громадському житті коледжу.

На святі були також присутні гості. Привітав із святом випускників заступник голови Житомирської обласної ради Максим Олександрович Вілівчук. За багаторічну сумлінну працю нагородив грамотами Житомирської обласної ради та цінними подарунками викладачів коледжу Ганджу Т.С. та Музичук Т.Я.

Голова наглядової ради Бердичівського медичного коледжу Ігор Васильович Романський вручив подяки Житомирської обласної ради голові профкому Орловій Л.В. та  кращим студентам-випускникам: Польовій К., Гейло Д., Данішевському Н., Шульц О., Сахневич А., Поліщук Т.

Головні лікарі центральної міської та районної лікарень привітали випускників зі святом та побажали успіхів у такій нелегкій, але потрібній професії.

Від імені міського голови Василя Мазура, депутатського корпусу випускників привітала начальник управління освіти і науки Бердичівської міської ради Світлана Володимирівна Басюк.

Після вітальних слів та нагородження розпочався святковий концерт, який був підготовлений силами студентів. Танцювальні номери, вокальний спів стали окрасою заходу. Під час свята вчорашні студенти, а нині випускники, мали можливість згадати свої роки в коледжі, наче знову прожити їх. Хвилюючим цей день був не лише у випускників, – не менше хвилювалися і їхні батьки. За доброю традицією, напутніми словами та короваєм благословили вони своїх дітей у доросле, самостійне життя. Слова вдячності звучали з вуст випускників на адресу викладачів, які багато років розкривали перед ними таємниці наук, вчили бути чесними, принциповими, гуманними та справедливими. Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Хтось продовжуватиме навчання, хтось влаштується на роботу, можливо, хтось вирішить опанувати ще одну спеціальність – це залежить від самих випускників. Проте знання, отриманні в коледжі, допоможуть їм бути гарними спеціалістами у своїй галузі.

Хочеться побажати всім випускникам мирного неба над головою, щасливої долі і успіхів на новому шляху. Кожен фініш – це, по суті, старт. Фінішувавши на цьому життєвому етапі, ви стартує на наступному. Будьте мудрими! Будьте вдячними! Будьте справжніми людьми! І хай все у вас буде гаразд!

Т.Я. Музичук,
викладач основ медсестринства.