Додому НОВИНИ Влада і громада Ювілей сільського голови

Ювілей сільського голови

806
ПОДІЛИТИСЬ

baginski21 вересня відзначить своє 60-річчя Радянський сільський голова Багінський Станіслав Іванович. Він пройшов серйозну життєву школу: закінчив середню школу, згодом Бердичівський машинобудівний технікум, працював на заводі “Прогрес”, завідуючим ремонтною майстернею колгоспу “Маяк” с. П’ятигірка, землевпорядником Радянської сільської ради.

З 2002 року жителі територіальної громади с. Радянське і Бенедівка тричі поспіль обирають Станіслава Івановича сільським головою, як людину, яка конкретно вирішує і відстоює їх інтереси та права.

За період роботи сільським головою було газифіковано вулиці Луганська, Щорса, Кадочнікова, Тітова та с. Бенедівка.

Після розформування вертолітної бригади Станіславу Івановичу довелося тривалий час оббивати пороги високих кабінетів у Міністерстві оборони України, області та Бердичева з метою розв’язання багатьох питань життєдіяльності військового містечка, облаштування побуту військовослужбовців та їх сімей. Нині в стадії завершення виготовлення проектно-кошторисної документації на вуличний водогін с. Радянське.

Багато зусиль витрачено на відновлення дитячого садка, який на даний час є одним із кращих у районі.

За фінансової підтримки сільського голови Багінського Станіслава Івановича споруджено внутрішній туалет в школі, придбано нові двері для кабінетів інформатики, хімії, початкових класів, безкоштовно надається вода із свердловини.

Сільський голова завжди знаходить порозуміння із підприємцями, які ведуть бізнес на території сіл Радянське та Бенедівка.

Гарний сім’янин, разом з дружиною Валентиною Вікторівною виростили, виховали доньку Вікторію, яка працює бухгалтером.

Районна організація Аграрної партії України щиро вітає Станіслава Івановича Багінського з гарним життєвим ювілеєм та бажає і надалі плідно працювати на благо рідного села, односельчан.