Додому НОВИНИ Як відзначили свято останнього дзвоника школярі Бердичівського району

Як відзначили свято останнього дзвоника школярі Бердичівського району

501
ПОДІЛИТИСЬ

Свято останнього дзвоника – цього дня і дорослі і діти стають трішки іншими – усміхнені обличчя та сльози радості на очах, гарне вбрання та святковий настрій, напутні слова та щирі вітання вирували по всій території Бердичівського району. Чудової весняної днини, 26 травня 2017 року, у школах району пролунав останній дзвоник. Для 130 одинадцятикласників він пролунав прощальною мелодією, адже для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів, вступ до вибраних вузів.

За доброю традицією районне свято з нагоди відзначення останнього дзвоника для випускників розпочалося опівдні біля меморіалу “Слава Героям!”. Тут їх радо вітала начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Деліу. Діти поклали квіти до обеліску Слави та урочистою ходою, у супроводі військового духового оркестру 26-ї артилерійської бригади, рушили вулицями міста до Бердичівської районної державної адміністрації.

Керівники району, голова райдержадміністрації Едуард Томашевський та голова районної ради Максим Самчик вітали ходу випускників хлібом-сіллю на порозі будівлі районної адміністрації та запросили до  великої зали на районне свято, присвячене останньому дзвінку та відзначенню кращих учнів району 2017 року.

По-батьківськи теплими були напутні слова випускникам від очільників району. Едуард Томашевський висловив сподівання, що на самостійній життєвій дорозі їм не забракне наполегливості в оволодіванні знаннями для нових здобутків на благо неньки України та зазначив: “Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям. Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї. Вірю, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості.

Помічник народного депутата України Олександра Ревеги Софія Томашевська відзначила претендентів на нагородження золотою та срібною медалями. Цьогоріч їх 11 осіб.

Вітання і нагородження тісно перепліталися у концертній програмі свята з художніми виступами учнів та вчителів загальноосвітніх шкіл.

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Прес-служба райдержадміністрації