Додому НОВИНИ Влада і громада Яскраво, енергійно та насичено відзначили в районі Міжнародний День захисту дітей

Яскраво, енергійно та насичено відзначили в районі Міжнародний День захисту дітей

457
ПОДІЛИТИСЬ

Святкування розпочалося о 10-й годині поряд із адмінбудівлею райдержадміністрації та продовжилося урочистостями в актовій залі.

До райцентру з усього району з’їхалися діти незахищених категорій та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах. На них чекала цікава і різноманітна розважальна програма: конкурс малюнку на асфальті під назвою “Подяка нашим захисникам”, конкурс загадок, дитяче караоке, спортивні естафети, танцювальний марафон та багато інших цікавих моментів. Учасникам усіх конкурсів організатори передбачили подаруночки. Діти отримали безліч  різноманітних іграшок, олівців, альбомів тощо.

Після активного відпочинку і розваг діти перемістилися до актової зали, де переглянули інсценізовану казку “Лисичка, котик і півник” (О.Олесь), виступи дитячого танцювального колективу “Перлинки”.

Присутні на святі голова Бердичівської районної ради Софія Томашевська, заступник голови райдержадміністрації Сергій Адам’як звернулись до всіх присутніх у залі з теплими словами вітань. У переддень дитячого свята вони висловили щирі побажання добра, радості, миру та злагоди.

Долучилися до вітань зі сцени і спонсори заходу ТОВ “Бердичівський хлібозавод”. Фахівець з впровадження ощадливого виробництва Богдан Матвійчук привітав дітей та їх батьків із наступаючим святом і передав від ТМ “Цар Хліб” смаколики для малечі.

По завершенню заходу всі запрошені діти отримали набори солодощів від Бердичівської райдержадміністрації. Спонсором конкурсу малюнок на асфальті стали міськрайонне товариство “Червоний Хрест”. Голова товариства Наталія Гавриловська вручила всім його учасникам солодкі призи. Переможці дитячого караоке також були відзначені подарунками, які підготували соціальні служби райдержадміністрації. ТОВ “Три ведмедя” пригостили малечу морозивом, а у міському парку культури і відпочинку на дітей чекали безкоштовні каруселі за сприяння народного депутата Олександра Ревеги.

Бердичівська райдержадміністрація щиро вдячна всім спонсорам і небайдужим людям за участь у підготовці і проведенні заходу.

Прес-служба райдержадміністрації.