Додому НОВИНИ Культура Із 3-го по 14-е грудня у храмах Бердичівського благочиння перебуватимуть частинки мощей...

Із 3-го по 14-е грудня у храмах Бердичівського благочиння перебуватимуть частинки мощей святої великомучениці Параскеви П’ятниці

387
ПОДІЛИТИСЬ

З 3-го по 14-е грудня 2017-го року з благословення Митрополита Житомирського і Новоград-Волинського Никодима у храмах Бердичівського благочиння перебуватимуть частинки мощей св. вмч. Параскеви П’ятниці – заступниці всіх жінок. Духовенство і віруючі зустрічатимуть святиню 3-го грудня о 15:00 біля Свято-Миколаївського собору м. Бердичева.

Протягом двох тижнів чесні мощі святої великомучениці Параскеви П’ятниці відвідають декілька храмів: Свято-Миколаївський собор м. Бердичева, Свято-Димитрівський храм смт Гришківців, храм ікони Божої Матері “Цілителька” на території центральної міської лікарні і Свято-Георгіївський храм м. Бердичева (подробиці про графік перебування святині дивіться на веб-сайті Свято-Миколаївського собору sobor.berdichev.in.ua).

Свята Параскева охороняє сімейне благополуччя та щастя і є помічницею у материнстві, їй моляться про зцілення від важких душевних та тілесних недуг.

Прес-служба Бердичівського благочиння.