Додому ІНФОРМАЦІЯ Інформація відділу комунальної власності та земельних відносин Бердичівської міської ради про оголошення...

Інформація відділу комунальної власності та земельних відносин Бердичівської міської ради про оголошення конкурсу на право оренди комунального майна

402
ПОДІЛИТИСЬ

Об’єкт – нежитлові приміщення, площею 346,8 кв.м, за адресою: м.Бердичів, вул. Новоіванівська, 44, мета використання – розміщення торговельного об’єкта з продажу: продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи – площею 252,5 кв.м; алкогольних та тютюнових виробів – площею 21,0 кв.м; непродовольчих товарів – площею 73,3 кв.м.

Стартова орендна плата за базовий місяць оренди (листопад 2015 року) – 6640,69 грн. з ПДВ.

Основні умови конкурсу:

  1. Найбільший запропонований розмір місячної орендної плати за використання об’єкта оренди порівняно зі стартовою орендною платою за базовий місяць розрахунку.
  2. Своєчасно і в повному обсязі вносити орендну плату з урахуванням індексу інфляції
  3. Забезпечити збереження об’єкта оренди, запобігати його пошкодженню та псуванню.
  4. Утримувати об’єкт оренди в порядку, передбаченому санітарними нормами і правилами пожежної безпеки.
  5. Строк оренди – 2 роки 11 місяців.
  6. Продовження терміну дії договору оренди здійснюється згідно з чинним законодавством.
  7. Після укладання договору оренди вирішити питання користування земельною ділянкою в порядку, визначеному чинним законодавством.
  8. Застрахувати об’єкт оренди протягом одного місяця із дати укладання договору оренди.
  9. Компенсувати витрати орендодавця, пов’язані з проведенням незалежної оцінки об’єкта, рецензії на звіт про оцінку майна та опублікуванням оголошення про конкурс у засобах масової інформації, за виставленими рахунками.
  10. Ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням: розміщення торговельного об’єкта з продажу: продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи – площею 252,5 кв.м; алкогольних та тютюнових виробів – площею 21,0 кв.м; непродовольчих товарів – площею 73,3 кв.м.
  11. Провести роботи з благоустрою прилеглої території до об’єкта оренди згідно з схемою, погодженою відділом містобудування та архітектури і управлінням житлово-комунального господарства, та в подальшому підтримувати його в належному стані.

Для участі в конкурсі претендент подає такі матеріали:

  • заяву про участь у конкурсі; пропозиції щодо виконання умов конкурсу;
  • відомості про претендента:
  • для юридичної особи: документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; посвідчені нотаріусом копії установчих документів; завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік; довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;
  • для фізичної особи: копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність; завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку.

Документи подаються у конверті з написом “На конкурс” (із зазначенням назви об’єкта оренди) і конкурсні пропозиції в окремому непрозорому конверті з відбитками печатки претендента (за наявності).

Претенденти, які подали документи не в повному обсязі, до участі в конкурсі не допускаються.

Кінцевий термін прийняття документів на конкурс за три робочих дні до дати проведення конкурсу за адресою:13300, м.Бердичів, пл. Центральна, 1, кімн. 75.

Конкурс буде проведено о 11.00 год. 15 березня 2016 року за адресою: м.Бердичів, пл.Центральна, 1, у приміщенні виконавчого комітету Бердичівської міської ради кімн. 32.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 2-21-51.