Додому ІНФОРМАЦІЯ Інформація щодо проведеної роботи Бердичівським РС УДМС України в Житомирській області за...

Інформація щодо проведеної роботи Бердичівським РС УДМС України в Житомирській області за ІІІ квартал 2015 року

836
ПОДІЛИТИСЬ

У Бердичівському районному сектору УДМС України в Житомирській області відповідно до штатного розпису нараховується 5 спеціалістів, 1 посада завідувача сектору, 3 головних спеціалістів та посада провідного спеціаліста яка на даний час не укомплектована.

За ІІІ квартал поточного року підрозділом зареєстровано місце проживання 1087 громадянам, з низ із одночасним зняттям із реєстрації 647 (в межах області 594, в межах України 43), знято з реєстрації місця проживання – 1230, вклеєні 748 фотокарток у паспорт гр. України, оформлено 255 адресних карток, 405 карток реєстрації, прийнято 812 заяв на оформлення паспорта громадянина України, видано 793 паспортів гр. України, прийнято 126 заяв від громадян про втрату (викрадення) паспорта, із них видано 66 та 11 особам в установах виконання покарань, проведено 6 громадянам встановлення особи та оформлено 6 із них паспорт гр. України, прийнято 26 заяви про втрату закордонного паспорта та проїзного документа дитини, прийнято 20 заяв щодо оформлення дозволу на постійне місце проживання за кордон, 34 заяв на оформлення тимчасової(постійної) посвідки на проживання, надійшло 25 заяв від іноземних громадян щодо отримання дозволу на імміграцію в Україну, 27 щодо продовження терміну перебування в Україні, 1 заяв від фізичних осіб щодо оформлення документів на в’їзд в Україну іноземних громадян, 1 заява від юридичної особи, прийнято 1035 заяв від громадян на оформлення закордонного паспорта гр. України для виїзду за кордон, видано 1074.

Складено 273 адміністративних протоколи, з них за ст. 197 КУпАП – 159 (попереджено 5), за ст. 198 КУпАП – 97 (попереджено 5), ст. 199 КУпАП – 12 (попереджено 7), ч.1 ст. 203 КУпАП – 12, за ст.205 КУпАП – 7, прийнято 1 рішення про примусове повернення іноземця з України, стягнуто штрафів на 14 тис. 771 грн.
На території обслуговування на звітній період офіційно проживає 532 громадян іноземних держав та осіб без громадянства, із яких 460 проживають постійно, 72 перебувають тимчасово.

Проводилась роз’яснювальна робота серед працівників з контролю за дотриманням іноземцями, а також фізичним та юридичним особам у районах, які приймають чи надають їм послуги, законодавства про правовий статус іноземців, а особливо стан боротьби з незаконною міграцією на території району, а також пов’язаними з нею негативними явищами.

Опрацьовано та надано інформації по 885 запитах правоохоронних органів, підприємств, установ, організацій, зареєстровано 1634 вхідної та 2082 вихідної пошти, з метою уточнення бази даних Державного реєстру виборців в порядку, передбаченому ст.23 Закону України “Про Державний реєстр виборців” районним сектором надано відомості про місце реєстрації 321 виборців(осіб), постійно формуються списки виборців та вчасно подаються до державного реєстру виборців, державної податкової інспекції, військкомату, прокуратури, реєстраційні відомості до відділу державної статистики.

Надано сектором передбачених законодавством послуг на 425 тис. 301 грн. 85 коп., справлено 205 тис. 773 грн. 64 коп. державного мита.

На території міста та району перебуває 469 осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території або районів проведення АТО, спеціалістами спільно з правоохоронних органів проведено 336 комісійних перевірок місць проживання внутрішньо переміщених осіб, за наслідками перевірок залишено 233 повідомлення про необхідність звернення до РС з метою уточнення фактичного місця проживання. Внесено 493 відомостей (штампів) про реєстрацію місця проживання (місце перебування) до довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб (АР Крим/АТО).

Працівниками сектору не допущено порушень антикорупційного законодавства, незаконного документування паспортом гр. України, реєстрування за місцем проживання або зняття із реєстраційного обліку.

Забезпечується надання щоквартальної інформації щодо результатів діяльності сектору керівництву РДА, районної ради, міськвиконкому, відділам ЦНАП, постійно висвітлюється робота підрозділу в місцевих ЗМІ та місцевому радіо.

Із співробітниками Бердичівського МВ УМВС налагоджено взаємодію щодо контрою за перебуванням іноземних громадян на території міста і району, постійно відбувається обмін необхідною інформацією в межах чинного законодавства та проводяться спільні перевірки з метою порушення іноземцями вимог законодавства України, також проводяться щоквартальні спільні апаратні наради по підсумках роботи сектору із участю керівників СДІМ, СКР міськвідділу міліції та міськвідділу СБУ.

Н.М.Паламарчук, завідувач Бердичівським районним
сектором УДМСУ.