Додому НОВИНИ Влада і громада Майстер-класи, святковий концерт, розважальна програма, солодощі і подарунки – таким видався день...

Майстер-класи, святковий концерт, розважальна програма, солодощі і подарунки – таким видався день для дітей району з особливими потребами

687
ПОДІЛИТИСЬ

Захід для дітей з особливими потребами відбувся 3 грудня – у Міжнародний день людей з інвалідністю, день, який підкреслює необхідність забезпечення рівних прав людей з обмеженими можливостями та їх повноцінної участі у житті суспільства.
Маленьким жителям Бердичівського району та їх батькам за активну життєву позицію, мудрість і щирість душі подякували голова Бердичівської районної ради Софія Томашевська, начальник загального відділу Наталія Ільницька, голова Семенівської ОТГ Наталія Семенюк. Вони побажали присутнім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, благополуччя і витримки у всіх життєвих випробуваннях!

Неочікуваним для гостей заходу став виступ параолімпійського чемпіону з армспорту Олександра Гусара, який проживає у селі Демчин Бердичівського району. Хлопець також має статус особи з особливими потребами, але не занепав духом. Маючи травми і перебуваючи у інвалідному візку, здобув численні нагороди у спорті і “золото” України з метання ядра.

Організатори заходу передбачили розваги і забави для різних вікових груп малечі. Діти мали змогу власноруч виготовити новорічну листівку або ялинкову прикрасу. У цьому їм допомагали і навчали педагоги закладу позашкільної освіти районного Будинку дитячої та юнацької творчості. У ході заходу на дітей також чекали сюрпризи і несподіванки, вікторини, загадки і винагорода за активність і участь у них. Подарунки у вигляді м’яких іграшок отримали іменинники, які прибули на свято.

Цікаву концертну програму підготували артисти районного Центру культури і дозвілля, дитячий танцювальний колектив “Перлинки” затягував у ритм танцю, учасники Благодійної організації “Вертимей” продемонстрували повчальну сценку на тему: “Що посієш, те й пожнеш”, а талановита молодь району зачаровувала своїм співом.

По завершенню дійства всі діти одержали подарункові набори від Бердичівської районної державної адміністрації і спонсорів. А також на малечу чекав “солодкий стіл” за сприяння голови Бердичівської районної ради Софії Томашевської і за підтримки спонсора Володимира Сінька.

Спонсорами та меценатами заходу виступили народний депутат України Олександр Ревега, депутат районної ради Володимир Сінько, керівники благодійних організацій “Вефіль” Юрій Волошин, “Відкрите серце” Петро Залізний, “Вартимей” Сергій Оверковський.

Прес-служба райдержадміністрації.